Vysoušeč obuvi Comfort PRO ozone+

(0x)
Ozone+.jpg
Výprodej Doprava zdarma
Výrobce
Comfort PRO
Kód
Comfort PRO ozone+
EAN
8592828211208
Hmotnost
1,4 kg
Dostupnost
skladem
Běžná cena
1 989,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
497,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
1 492,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
1 233,00 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Akce - doprava zdarma!

Vysoušeč Comfort PRO ozone+

  • je vhodný pro vysoušení a dezinfekci všech druhů obuvi (sportovní, turistické, pracovní obuvi, bruslí, snb bot apod.), rukavic a dalšího sportovního vybavení
  • vysoká účinnost zajištěná prouděním teplého vzduchu a optimalizovaným tvarem
  • ozon (aktivní kyslík) efektivně ničí bakterie a spóry plísní
  • dezinfikuje a zbavuje nepříjemného zápachu
  • ovládací panel s LED displejem a tlačítky- možnost nastavení času provozu a funkce ozonu
  • vzduch o teplotě max. 50 °C - zkracuje čas sušení na minimum a je šetrný k obuvi
  • tichý chod
  • snadná obsluha a ovládání
  • ochrana proti přehřátí
  • kompaktní skladovací velikost
  • přívodní kabel o délce 155 cm
  • výkon 100 W
  • napájení ~ 220–240V, 50Hz
  • rozměry 28x18x32x5 cm

Vysoušeče Comfort PRO používá i Horská služba ČR.

 

Co je to ozón

Molekuly ozonu se sestávají ze tří atomů kyslíku namísto dvou, které tvoří molekuly stabilního běžného kyslíku. Ozón je silné oxidační činidlo. Jeho dezinfekční vlastnosti jsou vynikající, protože má mimořádně velkou mikrobiocidní účinnost. Ozón v případě kontaktu s živou tkání v přiměřených koncentracích tuto tkáň ozdravuje, prokrvuje a také velmi důkladně dezinfikuje. Využívá se v medicíně například pro léčbu akné, atopických ekzémů a dalších kožních defektů. V průmyslu se používá především k bělení (například textilních látek), při dezinfekci, zejména vody, kde ozonizace nahrazuje běžnější a lacinější, ale zdravotně méně výhodné chlorování pitné vody, v potravinářském průmyslu k dezinfekci provozoven a k povrchové konzervaci potravinářských výrobků a v zemědělství k povrchovému ošetření zeleniny a ovoce (zejména zabránění růstu plísní a kvasinek).

Zdroj: Wikipedia

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články